Politica de confidențialitate

Acest document cuprinde informațiile despre datele personale colectate de UTOPIC BRAIN SRL și pe care tu, ca utilizator ni le furnizezi, pentru activitatea de comerț prin intermediul site-ului glasvand.ro.

Ce informații colectăm

Activitățile de colectare și procesare a datelor sunt guvernate de Politica de Protecție a Datelor si de Legea Codul Fiscal nr 227/2015, art 319, litera f. UTOPIC BRAIN SRL colectează următoarele informații: Numele si prenumele, adrese, numarul de telefon, adresa de email.

De ce avem nevoie de aceste date

Avem nevoie de aceste date pentru a-ți furniza urmatoarele servicii:

Ce facem cu aceste informatii

Datele tale sunt colectate de către UTOPIC BRAIN SRL cu sediul în București, Bd Hristo Botev 5, ap 2, 030231, reprezentată prin Raluca Mihăilă, administrator.

Stocarea datelor se face în România, la unul din sediile sau punctele noastre de lucru sau la furnizori agreați, în baza unor contracte de servicii.

După caz, datele tale personale pot fi împărtășite cu anumiti furnizori agreați (curier rapid, servicii poștale, servicii folosite de glasvand.ro în vederea efectuării operațiunilor de livrare, plată, procesare a comenzii, scopuri comerciale si de marketing, etc). Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:

 1. e prevazut într-o dispoziție legală;

 2. protejează drepturile glasvand.ro sau ale companiilor afiliate;

 3. previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;

 4. protejează siguranța individului sau siguranța publică;

 5. (e) aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații.
  • în cazul în care activitățile tale contravin termenilor și condițiilor statuate de glasvand.ro, sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii;

  • în cazul în care glasvand.ro fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie, iar baza de date e transferată noului operator;
  • în cazul în care glasvand.ro devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul, baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea situații menționate mai sus, vei fi anunțat prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-urile UTOPIC BRAIN SRL.

Cât timp le păstrăm

Toate datele personale deținute de noi vor fi păstrate pe perioada furnizării de servicii pe site-ul glasvand.ro și deținute de UTOPIC BRAIN SRL plus un an de la închiderea furnizării acestor servicii.

Închiderea furnizării serviciilor se poate face:

La expirarea termenului descris mai sus, toate datele tale personale vor fi distruse ireversibil (cu excepția celor necesare pentru diverse obligații fiscale sau alte obligații legale), iar informații cu caracter ne-personal și care nu mai pot fi utilizate pentru identificarea ta vor fi utilizate doar ca date statistice, utilizabile agregat în scopuri de strategie.

În cazul în care ți-ai exprimat consimțământul pentru a ți se transmite newsletter (când este activate această opțiune), adresa ta de email va fi păstrată până vei alege să te dezabonezi. Dezabonarea se va putea face prin accesarea link-ului existent în fiecare newsletter sau printr-un email la comenzi@glasvand.ro.

Care sunt drepturile tale

Dacă în orice moment consideri că oricare din datele personale pe care UTOPIC BRAIN SRL le deține sunt incorecte sau incomplete, ai posibilitatea de a cere să vezi aceste informații, să le corectezi sau să ceri a fi șterse. Pentru aceasta te rugăm să ne scrii un email la adresa comenzi@glasvand.ro în care să ne explici exact doleanța ta.